Looking back to the future, presenting school history for a new era

Van woensdag 5 t/m zaterdag 8 juli vindt in het Nationaal Onderwijsmuseum te Dordrecht een internationaal congres van onderwijsmusea plaats. Tijs van Ruiten, directeur van het Onderwijsmuseum, verzorgt op woensdagavond 5 juli de aftrap met een lezing over het centrale thema van het symposium ‘Looking back to the future, presenting school history for a new era’. U kunt daarbij zijn: de lezing begint om 20.00 uur en de voertaal is Engels.

"In een snel veranderende wereld moeten onderwijsmusea mee veranderen zonder daarbij aan kracht, kennis en kunde te verliezen. Als we willen dat deze musea ook in de 21ste eeuw relevant zijn, moeten er vragen beantwoord worden op het gebied van collectiemanagement, doelgroepenbeleid en maatschappelijk ondernemen, maar bijvoorbeeld ook ten aanzien van wetenschappelijk onderzoek." aldus Tijs van Ruiten.

Op woensdagavond 5 juli stellen wij u graag in de gelegenheid bij deze lezing aanwezig te zijn en met onze internationale gasten in discussie te gaan.

Datum:    woensdag 5 juli 2017
Tijd:         20.00 – 22.00 uur, 19.30 uur inloop met koffie en thee
Kosten:   € 7,50 p.p.
Vooraf aanmelden is gewenst. Dat kan direct via het inschrijfformulier of bel 078-632 68 20.

Dagmenu in het museumcafé
Steeds wisselend hoofdgerecht met verse ingrediënten + non-alcoholisch drankje voor € 4,95 p.p.. Aanvang 19.00 uur in het museumcafé. Aanmelden en dieetwensen via het formulier.